Medarbejdere

Medarbejdere hos EDC Danebo Randers

Henrik Lang, Indehaver af EDC Danebo Randers

Ejendomsmægler MDE & Valuar
Direkte 87 10 12 21 * Mobil 40 43 40 10
Mail til EDC Danebo Randers: hl.855@edc.dk

Personligt

Jeg er 44 år og indehaver af EDC Danebo Randers med over 21 års erfaring indenfor salg af fast ejendom herunder både salg af villa/rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger samt mindre landejendomme.

Jeg startede i 1995 som elev hos EDC og har i alle årene arbejdet hos EDC herunder udlært hos EDC i Hadsund og Ø. Hurup. Jeg er ejendomsmægler MDE og valuar, så jeg fungerer ligeledes som syn og skønsmand i retssager.

Jeg bruger fritiden på bl.a. motions-træning samt løb og vigtigst af alt at være sammen med familien. På Randers Realskole har jeg haft min skolegang indtil 9. klasse og har gået både på gymnasiet samt handelsskolen. Jeg er opvokset i Handest med familie i og omkring Randers og bor sammen med min dejlige kone Tina og Vilads og Oskar på 5 og 10 år.

streg-turkis

Kontakt Casper Holmberg KajgaardCasper Holmberg Kajgaard

Trainee
Direkte 87 10 12 23 * Mobil 61 61 42 51
Mail til EDC Danebo Randers: caka@edc.dk

Personligt
Jeg er 34 år og har været ansat ved EDC Danebo Randers siden 1. august 2017, hvor jeg siden starten har stået for salg og vurdering af boliger i Randers området. Jeg er kommet til EDC efter 2,5 år ved home Hobro-Mariagerfjord, hvor jeg ligeledes har stået for salg af boliger.
Jeg har tidligere været ansat ved hærens militærpoliti, hvor jeg har været siden 2003. Det er blevet til 3 udsendelser til Afghanistan, samt en udstationering til Bruxelles, hvor jeg har arbejdet som livvagt ved NATO.

Jeg bor i Randers midtby sammen med min kæreste og 2 børn.

Jeg har taget en uddannelse som Finansøkonom, på Erhvervsakademiet Dania i Hobro, også kendt som den gamle ejendomsmæglerskole.
streg-turkis

profil-gitte-200Gitte Haagensen

Sagskoordinator
Direkte 87 10 12 25
Mail til EDC Danebo Randers: gh@edc.dk

Personligt
Jeg er 53 år og jeg har i mere end 25 år taget mig af sagsbehandlingen hos EDC.
Jeg er født og opvokset i Hornbæk, har boet 25 år i Helsted og er nu bosat i Randers Midtby.
Fritiden fordrives med fitness, kajak, gåture i den skønne natur omkring Randers o.lign.

 
streg-turkis