Hvem er vi

Velkommen hos EDC Danebo
Vi er din lokale samarbejdspartner når det drejer sig om salg af fast ejendom. Vi sælger alle typer ejendomme – villaer, rækkehuse, nedlagte landbrug, ejerlejligheder, andelsboliger, helårsgrunde, fritidshuse i hele Randers og omegn.

Vi består af et fagligt kompetent og energisk team af ejendomsmæglere og sagskoordinatorer, der sikrer dig den bedste bolighandel fra start til slut. Vi mener, at salg er en tillidssag, og med et højt serviceniveau bestræber vi os på, at du føler dig tryg gennem alle bolighandlens faser. Hos os er det vigtigt at vi er i øjenhøjde med vores kunder. Derfor møder du altid en mægler, hvor det gode købmandskab er i centrum for en troværdig dialog. Vi guider dig til det bedste boligkøb. Hos EDC Danebo har vi en vision om:
”at repræsentere vores kunder og deres bolig på en professionel og seriøs facon, der giver dig de bedste betingelser for at komme godt videre”.

Vi tilbyder solgt eller gratis, den bedste online markedsføring, din helt egen statusside på edc.dk, 4 flittige, engagerede og proaktive mæglere og har desuden et stærkt samarbejde med de øvrige 3 EDC butikker i byen.

EDC Danebo har en attraktiv beliggenhed i Randers midtby med stor synlighed, store vinduesfacader til præsentation af de mange boliger og gode parkeringsforhold til vores mange kunder.

Vi har tilsammen mere end 75 år erfaring, vi kender byen, vi har en stort netværk og vi har de bedste markedsføringsredskaber der samlet set sikrer dig den bedste bolighandel.
Vi er en del af landets største ejendomsmæglerkæde med mere end 250 butikker landet over.
Vi står parate alle ugens dage til at sikre dig det professionelle salg eller køb, så ring allerede i dag for en gratis og realistisk salgsvurdering af din bolig.
VI GLÆDER OS TIL AT TALE MED DIG.