Medarbejdere

Medarbejdere hos EDC Danebo Randers

Henrik Lang, Indehaver af EDC Danebo Randers

Ejendomsmægler MDE & Valuar
Direkte 87 10 12 21 * Mobil 40 43 40 10
Mail til EDC Danebo Randers: hl.855@edc.dk

Personligt

Jeg er 47 år og indehaver af EDC Danebo Randers med over 25 års erfaring indenfor salg af fast ejendom herunder både salg af villa/rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger samt mindre landejendomme.

Jeg startede i 1995 som elev hos EDC og har i alle årene arbejdet hos EDC herunder udlært hos EDC i Hadsund og Ø. Hurup. Jeg er ejendomsmægler MDE og valuar, så jeg fungerer ligeledes som syn og skønsmand i retssager.

Jeg bruger fritiden på bl.a. motions-træning samt løb og vigtigst af alt at være sammen med familien. På Randers Realskole har jeg haft min skolegang indtil 9. klasse og har gået både på gymnasiet samt handelsskolen. Jeg er opvokset i Handest med familie i og omkring Randers og bor sammen med min dejlige kone Tina og Vilads og Oskar på 7 og 13 år.

streg-turkis

Kasper Thomsen

Ejendomsmægler
Direkte 87 10 12 22 * Mobil 42 92 03 74
Mail til EDC Danebo Randers: kt@edc.dk

Personligt
Jeg er 53 år og souschef i EDC Danebo Randers. Jeg har mere end 25 års erfaring indenfor bank- og mæglerbranchen og er velbefaren i såvel vurdering af alle former for bolig som salg af diverse boligtyper.

Jeg er oprindeligt uddannet bankmand i Arbejdernes Landsbank i Randers, har været direktør i større pantebrevsselskab, har vært selvstændig mægler i EDC og er tillige uddannet diplomvaluar, køberrådgiver og syns- og skønsmand. Selve mæglerbranchen har jeg ageret i siden 1993.

Jeg er født og opvokset i Kristrup og er i dag bosiddende i Over Hornbæk. En del af min fritid bruges på golfbanen og gåture med hunden, ligesom jeg nyder en rolig weekend med konen og/eller familien, når tiden tillader det. Jeg er gift med Mille som er mangeårig sygeplejerske.

Mit brede og mangeårige netværk skulle gerne komme vore mange kunder til gode og jeg sidder klar ved telefonen allerede nu.

streg-turkis

Mads Øland Jensen

Salg og vurdering
Direkte 87 10 12 20 * Mobil 30 59 59 51
Mail til EDC Danebo Randers: maola@edc.dk

Personligt
Jeg er 30 år og har været ansat hos EDC Danebo Randers siden januar 2018, hvor jeg fik muligheden for, at stå for salg og vurdering/trainee.

Jeg er udlært handelsassistent i trælasten hos Vorup-tømmerhandel Xl-byg, hvor jeg var i 2 år. Derudover har jeg tidligere boet i Barcelona over en periode på 2 år, hvor jeg arbejdede med telemarketing og blev partner i virksomheden.

Så alt i alt har jeg 7 års erfaring indenfor salg af alt fra byggematerialer, naturprodukter til salg af fast ejendom.

Jeg bor i Randers centrum og bruger bl.a fritiden på fitness og har spillet fodbold på hyggeplan i knap 20 år sammen med venner og bekendte.

streg-turkis

Gitte Lange Haagensen

Sagskoordinator
Direkte 87 10 12 25
Mail til EDC Danebo Randers: gh@edc.dk

Personligt
Jeg er 57 år og jeg har i godt 30 år taget mig af sagsbehandlingen hos EDC.
Jeg er født og opvokset i Hornbæk, har boet 25 år i Helsted og er nu bosat i Randers Midtby.
Jeg har to voksne børn, som er fløjet fra reden og min fritid fordrives med fitness, gå- og løbeture i den skønne natur omkring Randers og selvfølgelig hyggeligt samvær med venner og familie.
streg-turkis

Peter Asbjørn Poulsen

Ejendomsmægler MDR
tlf. 86427055 – 22290014
Mail til EDC Danebo Randers: pepo@edc.dk

Personligt
Jeg er 28 år og har været ansat som ejendomsmægler, MDE ved EDC Danebo Randers siden juli 2020. Jeg startede i praktik ved EDC i år 2015, og har lige siden stået indenfor EDC’s værdier og mål.

Jeg har flere år arbejdet i detailbranchen, hvor blandt andet service var en vigtig del af hverdagen. Derudover så har jeg været leder for en afdeling i restaurationsbranchen.

Jeg har sideløbende færdiggjort finansøkonom med speciale i ejendomshandel i 2015, samt jeg i 2019 blev uddannet som ejendomsmægler på Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning.

Min fritid bliver brugt på håndbold, hvor jeg både spiller, træner, er bestyrelsesmedlem og kassere for klubben. Derudover så løber jeg en del, når tiden er. Og resten af fritiden bliver brugt med social samvær med venner og familien.